Khoyniki.Vuur diepe waterpompDefensieprestaties op niveau van bouwtoepassingen

  • vrijgavetijd:2023-04-21 08:01:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:590
  • Korte omschrijving:

    Khoyniki.,   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken,Kh

Artikel inhoud

   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken,Khoyniki.Dompelpomp kan afvalwater pompen, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

Khoyniki.   Open wanneer de voeding abnormaal is: het verschil tussen de voedingsspanning en de nominale spanning mag %. Als de spanning te hoog of te laag is, zal de temperatuur van de dompelpomp stijgen. Als de voeding abnormaal wordt ingeschakeld, zal de levensduur worden verkort of zal de dompelpomp branden.

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Perpignan.   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, draai dan de moer vast met een moersleutel. als


Khoyniki.Vuur diepe waterpompDefensieprestaties op niveau van bouwtoepassingen



   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

   Vereisten voor de procesvoorbehandelingseenheid voor de normale o

   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt,Khoyniki.Bodemmestpomp, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.

Uitstekende service   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.

   Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is,Khoyniki.QJ dompelpomp, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.


Khoyniki.Vuur diepe waterpompDefensieprestaties op niveau van bouwtoepassingen



   Korting. Om aan de behoeften van industriële productie te voldoen en de dompelpomp te maken om het ideale gebruikseffect te bereiken, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpomp

Met hoeveel?   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

   (c) De minimale omgevingsluchttemperatuur is - ℃.

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

Khoyniki.   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

   Bevorder de continue uitbreiding van de verkoopnetwerkgroep.

Arendal.kgmOverige productinformatie
  • Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

    Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

  • Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

    Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

  • Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

    Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

  • Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

    Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

  • Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

    Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

  • Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

    Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

  • MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

    MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

  • Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

    Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!