Dandong City.7075 aluminium staafAandeel gebaseerd op verandering

vrijgavetijd:2023-05-06 12:17:21 Post gebruiker:535HP136858825 Paginaweergaven:377

Kerntips:Dandong City.,De koperen bar markt daalde deze week gestaag, met een daling van - yuan. Vanwege de lage ruwijzervoorraad zijn sommige

De koperen bar markt daalde deze week gestaag, met een daling van - yuan. Vanwege de lage ruwijzervoorraad zijn sommige staalfabrieken in Jiangxi onlangs hervat met aankopen, maar het inkoopvolume is niet groot. De aankoopprijs van ruwijzer in Yunnan staalfabrieken werd licht verhoogd om het aankoopvolume te waarborgen vanwege de lage aankoopprijs van ruwijzer in het vroege stadium. Onlangs is de staalmarkt in shock en aanpassing geweest, en de handelaren zijn onstabiel. De staalfabrieken in Hebei, Tianjin en andere regio"s zijn gestopt met de productie van ruwijzer voor staalproductie. Nu wordt vooral verwacht dat het onderzoek zal doen. Door de lagere prijs van grondstoffen is de prijs van ijzermolens echter verlaagd.

De harde koperen buis wordt niet kunstmatig behandeld na te zijn getrokken of geëxtrudeerd, zodat het op natuurlijke wijze kan worden gevormd. Op dit moment is de organisatievorm in de koperen buis vol. Dit soort koperen buis is waarschijnlijker om te barsten en is niet geschikt om te buigen. Daarom is de harde koperen buis over het algemeen recht.

Dandong City.Veel mensen begrijpen de opslagmethode van koperen buizen niet volledig in het proces van gebruik en productiemethoden.

De prijs van buiskoppels werd aangepast en verlaagd voornamelijk als gevolg van de productiebeperking van milieubescherming en de zwakke vraag naar temperatuur en weer. Onlangs is de eindvraag ook gekrompen als gevolg van de plotselinge daling van de temperatuur,Dandong City.Plaat van gelegeerd staal, waardoor een zwakke schok ontstaat. Volgens de communicatie met lokale handelaren in Cangzhou, leidde verschillende goede nieuws vorige week tot de verzending van thermische expansie pijpen in Cangzhou in de afgelopen twee weken, die beter is in het laagseizoen, en de verzending van sommige specificaties is verbeterd. De handelssfeer in de kleine en middelgrote pijpenmarkt is echter nog steeds koud en de vraag daalt geleidelijk. Samenvattend, wordt verwacht dat de marktprijs van Cangzhou naadloze pijp stabiel en zwak in de nabije toekomst zal zijn.

Mollendo.kgmVolgens *.nieuwe gegevens, in september , China s geïmporteerde ijzererts *"brak door de miljoen ton mark en bereikte miljoen ton, een recordhoog; Van januari tot september, China De invoer van ijzererts nam toe met % tot miljoen ton en het jaarlijkse invoervolume zal naar verwachting hoger zijn dan miljard ton. Echter, te oordelen naar de verzending van geïmporteerde ertsen na de Nationale Dag, als gevolg van de snelle dalingKline in ijzerertsprijzen,Dandong City.6082 aluminium staaf, de ijzerertsprijzenindex daalde ooit onder $, wat het enthousiasme voor de verzending van geïmporteerde ertsen verminderde. Bovendien is de milieubeschermingsinspectie strenger geworden en is de levering van sommige binnenlandse mijnen sterk beïnvloed. De huidige exploitatie van binnenlandse mijnen ligt vijf procentpunten lager dan de vorige piek die in de toekomst waarschijnlijk verder zal dalen.

In augustus daalde de prijs van binnenlandse middelzware en zware platen sterk. Vanaf augustus was het prijscentrum van gewone koolstofplaten in toonaangevende steden gedaald tot , naar yuan/ton vanaf eind juli. Aan het begin van de maand, beïnvloed door het macro slecht nieuws en de recente slechte prestaties van fundamentals, veranderde de marktmentaliteit in pessimisme, en sommige handelaren verscheepten tegen lage prijzen. De marktvoorraad steeg de voorraaddruk was hoog, het verschijnsel van voorraadtekort verdween en de markttransactiesfeer was koud, de vraagprestaties bleven dalen en de spotprijs viel onder druk.

Het is echter moeilijk om deze situatie op korte termijn te veel te veranderen. Verwacht wordt dat de binnenlandse staalprijs voornamelijk op korte termijn zal stijgen. Er wordt gerapporteerd dat om winsten na te streven, Tangshan Iron and Steel Group Co., kan de prijs nog steeds een beperkt bereik van schokwerkingspatronen handhaven.


Dandong City.7075 aluminium staafAandeel gebaseerd op verandering



In termen van stalen billets: bij :, werden sommige stalen billets in Changli met verminderd, en de huidige carbon vierkante billets werden geleverd met belasting van yuan. Na het e Nationaal Congres van de Communist van China had de markt twijfels over de onzekerheid van milieuproductiebeperkingen en wachtte nog steeds op een duidelijkere richting. Daarom kan worden gezien dat er in dit stadium geen eenzijdige markt was voor futures of contant geld, en er was geen duidelijk patroon van ups en downs.Volgens de monitoringgegevens van Lange Iron and Steel s cloud business platform, vanaf het moment van publicatie, Tianjin Youwelded Lijn: de staalfabriek gerapporteerd: Rongcheng . yuan/ton B yuan/ton; Jiujiang #– tot Tianjin yuan/ton; De aankomstprijs van Xinji Aosen -is yuan/ton, en die van B-staal is yuan/ton; Jiyuan . yuan/ton, B staal yuan/ton; Fulen . yuan/ton; Weigang . yuan/ton, B staal yuan/ton.

Als het milieu nat is, zal het de corrosie van koperen buizen verergeren. Zuurstof in water veroorzaakt corrosie.

Gezien de bovenstaande factoren hebben steeds meer staalfabrieken de productie sinds oktober gestopt en de productielimiet in Wu Een en Tangshan verwarmingsseizoen is gevorderd. Bovendien moet de formele tenuitvoerlegging van de productielimiet in & quot; +& quot; De vraag naar ijzererts in de toekomst zal waarschijnlijk verder verslechteren. De ijzerertsinventaris van de staalfabriek is relatief hoog en de bereidheid om de voorraad verder aan te vullen is niet sterk. Qua aanbod is het vierde kwartaal over het algemeen de piekperiode voor de verzending van geïmporteerde ertsen. Hoewel de productie van binnenlandse mijnen is verminderd vanwege milieubescherming, is de hoeveelheid **­relatief beperkt. Over het algemeen kan de ijzerertsmarkt op korte termijn een opwaartse impuls missen.

Ministerie van FinanciënVijf van de vijf belangrijkste toepassingsgebieden van koperplaat, koperbar en koperbuis: koper wordt gebruikt in de geneeskunde. In de jaren zeventig ontdekten de Chinese medische uitvinders Liu Tongqing en Liu Tongle dat koper extreem sterk s heeft en ontwikkelden met succes de overeenkomstige & quot; Kanker onderdrukkend & quot; die in de nabije toekomst succesvol is.

De markt is vandaag geopend. Hoewel de prestaties van Zitong Pai futures bescheiden waren, is de algemene markt gestopt. De marktmentaliteit is sindsdien niet veel veranderdKend. De prijs is stabiel, maar sommige specificaties zijn onderhevig aan onderhandeling, en het onderhandelingsbereik is ongeveer - yuan. Het algemene ritme van de markt is stabiel en koud. Midden in de winter is de algemene markt in Noordoost China het traditionele laagseizoen binnengegaan en is de algemene markt met weinig verbetering beëindigd. Alle bedrijven verkopen goederen. Het voorraadniveau in Shenyang is zeer laag door de inventaris clearing, en alle bouwplaatsen zijn gesloten. Naast de transportdruk door de lage temperatuur was de markt somber.

Bij het plaatsen, moeten ze afzonderlijk worden opgeslagen volgens de verschillende componenten, en mogen niet worden gemengd. Het koperoppervlak kan elektrolyten hebben, dus het zal reageren, vooral met andere materialen zoals rubber, dat een grote impact heeft.


Dandong City.7075 aluminium staafAandeel gebaseerd op verandering



Kortom, de markt in Noordoost-China is over het algemeen pessimistisch gebaseerd op het beleid op middellange en lange termijn en het algemene milieu, evenals het huidige voorraadniveau in Shenyang. Het lage voorraadniveau van koperen peloton maakt de hele markt gebrek aan motivatie. De koperen barmarkt in deze stad is dit jaar gestopt, cokes- doorgaan met de uitvoering van de maatregelen om de productie te stoppen en te beperken gespecificeerd in TZBZ [] nr. document. Alle sinteringsmachines en schachtovens die natte ontzwaveling gebruikten in ijzer- en staalbedrijven in de stad werden stilgelegd en sinteringsmachines die halfdroge ontzwaveling gebruikten bleven gedurende %. De toegang van voertuigen is alIngetekend. De havenverzamelings- en distributievoertuigen mogen het havengebied niet betreden en verlaten. De stad Staal-, elektrische energie-, cement-, chemische en andere belangrijke voertuigbedrijven mogen geen voertuigen in en uit de fabriek vervoeren. Na : op oktober , zullen de voertuigbedrijven in de bovengenoemde industrieën % van de piekbelastingsverschuivende emissiereductiemaatregelen implementeren. Er wordt geschat dat het gemiddelde dagelijkse verbruik van sinterpoeder in Tangshan meer dan yuan zal zijn, en de aankoop van ijzererts kan nog steeds een kleine hoeveelheid voorzichtigheid handhaven. Bovendien, vanwege de invloed van industriële gebruikers & versterker; quot; kolen naar gas& quot; de recente prestaties van cokes zwak zijn. Wat de productie van staalfabrieken betreft, is de steun van grondstoffen daarom zwak.

De groene kleur op het oppervlak van messing buizen wordt gevormd door te reageren met sulfiden in de atmosfeer.

De prijs van de ruwijzermarkt steeg deze week met - yuan en de transactie was eerlijk. Met de stijging van de cokesprijs zijn de kosten van kneedbaar ijzer in Shanxi, Henan, Liaoning, Shandong en andere regio"s gestegen. Bovendien is met de geleidelijke vrijlating van de stroomafwaartse vraag de voorraad van ijzerfabrieken niet groot en hebben ijzerfabrieken achtereenvolgens hun prijzen verhoogd. Er zijn weinig ijzergieterijen in Shandong, Jiangsu, en de voorraad blijft laag. Naarmate de cokesprijs stijgt en de kosten stijgen, stijgt de prijs van ijzergieterijen weer.

Dandong City.Op november , was de marktprijs van Cangzhou koperen bar stabiel. Volgens de monitoringgegevens van Lange IJzer en Staal s cloud business platform, de marktprijs van ,mm koud getrokken staal geproduceerd in Linyi is yuan, de marktprijs van ,mm in Linyi is yuan, de marktprijs van ,mm in Jianlong is yuan, de marktprijs van ,mm in Yuanhua is yuan, de marktprijs van ,mm in Juneng is yuan, de marktprijs van ,mm in Baotou Steel is yuan, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien,Dandong City.310s roestvrijstalen plaat, volgens de nieuwe statistieken van *, zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen, wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag, en aan de hoge kant van de geschiedenis staat. De staalfabriek zei dat op dit moment, de ijzerertsinventaris in principe voldoet aan de productievereisten. Gezien de toekomstige productievermindering en -beperking is de staalfabriek niet bereid om de voorraad aan te vullen.

Vanwege de kenmerken van koper zelf is het zeer gemakkelijk om te roesten en te corroderen op plaatsen met hoge omgevingshumivochtigheid. Als we het vaak gebruiken, maar als het voor een lange tijd wordt geplaatst, zal het koper beschadigd raken. Veel mensen weten niet hoe ze het koperoppervlak moeten behandelen? Laat het personeel nu voor je antwoorden.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Arendal.kgmadviserennieuws
Arendal.kgmLaatste nieuws