Kuching.310s roestvrij staal gelaste buisInvoering van gemeenschappelijke technieken voor verharding

vrijgavetijd:2023-05-07 12:16:38 Post gebruiker:535HP136858825 Paginaweergaven:438

Kerntips:Kuching.,De prijs af fabriek van Linyi Pijp Factory is gedaald met yuan voor contant geld Baocheng (,mm, hetzelfde hieronder) y

De prijs af fabriek van Linyi Pijp Factory is gedaald met yuan voor contant geld Baocheng (,mm, hetzelfde hieronder) yuan, yuan voor Jin Zhengyang yuan, yuan voor Ruigang Lianlian, yuan voor Baoda yuan, yuan voor Meixin yuan, en yuan voor Taizong yuan.

Koperen buis wordt ook koperen buis non-ferro metaal genoemd. Het is een geperste en getrokken naadloze pijp, gekenmerkt door lichtgewicht, goede thermische geleidbaarheid, hoge lage temperatuur sterkte en corrosieweerstand. Vanwege deze uitstekende eigenschappen van koperen buizen is het gebruik van koperen buizen zeer gebruikelijk. Wat zijn de verschillen tussen harde koperen buizen en zachte koperen buizen in het gebruiksproces? Wat zijn de verschillen tussen de twee qua specifieke toepassingen?

Kuching.Waterkwaliteit, waterstroom en stroom van de pijp.

Gezien de bovenstaande factoren hebben steeds meer staalfabrieken de productie sinds oktober gestopt en de productielimiet in Wu Een en Tangshan verwarmingsseizoen is gevorderd. Bovendien moet de formele tenuitvoerlegging van de productielimiet in & quot; +& quot; De vraag naar ijzererts in de toekomst zal waarschijnlijk verder verslechteren. De ijzerertsinventaris van de staalfabriek is relatief hoog en de bereidheid om de voorraad verder aan te vullen is niet sterk. Qua aanbod is het vierde kwartaal over het algemeen de piekperiode voor de verzending van geïmporteerde ertsen. Hoewel de productie van binnenlandse mijnen is verminderd vanwege milieubescherming, is de hoeveelheid **­relatief beperkt. Over het algemeen kan de ijzerertsmarkt op korte termijn een opwaartse impuls missen.

Bafia.Koperbuis is een soort non-ferrometaalbuis, die wordt geperst en getrokken naadloze buis. De koperen pijp heeft een goede thermische geleidbaarheid, en is solide en corrosiebestendig. Het zal niet barsten in vergelijking met de omgevingstemperatuur, dus wordt het de eerste keuze voor moderne aannemers om de waterpijp, warmtetoevoerpijp en koelpijp in alle residentiële commerciële huizen te installeren.

Vandaag de dag is de prijs van tube billets omhoog en omlaag. Op dit moment, Jiangxin heet rollen is yuan, continu gieten yuan is beneden yuan, Dongfang heet rollen yuan is beneden yuan, productie wordt gestopt in midden januari, Weigang warm rollen yuan is up yuan, ononderbroken casting yuan is up yuan, Zhongtian yuan, Changqiang yuan, Linggang yuan.

In Jiangyin markt, een ander distributiecentrum, is de algemene inventaris van de huidige circulatielink ongeveer tons, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek, is de algemene productiesituatie van Nangang,Kuching.310s roestvrijstalen plaat, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal, en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.


Kuching.310s roestvrij staal gelaste buisInvoering van gemeenschappelijke technieken voor verhardingsbehandeling



De marktprijs van Zhengzhou koperen staven is in principe stabiel, en de verzending is niet goed. In termen van buis blank: vandaag, Shandong Luli buis blank licht verminderd met yuan, en de huidige mainstream ex fabriek prijs is - yuan. Qua pijpinstallatie: Linyi Pipe Plant heeft de prijs voor een week vergrendeld. Met een stabiele marktmentaliteit ligt de fabrieksprijs van warmgewalste naadloze pijpen nu tussen - yuan. Aan de marktkant: met de komst van het laagseizoen verzenden handelaren over het algemeen goederen tegen een hoge prijs. Bijvullen is voornamelijk bedoeld om de bestaande voorraad te behouden, en er is geen groot aanvullingsplan. De vraag is traag en de marktprijs van Zhengzhou koperbar wordt verwacht stabiel en dalend te zijn.

Gestandaardiseerd ontwerp.

Kortom, als gevolg van de invloed van factoren zoals de huidige spotmarktprijs is veel hoger dan de verwachte winteropslagprijs van handelaren, de geleidelijke opkomst van vraag- en aanboddruk en de zwakke grondstofondersteuning, waaronder de krimp van de marktvraag een groter effect heeft. Daarom is de auteur van mening dat op de korte termijn, de spot bouwmaterialen niet de mogelijkheid hebben om aanzienlijk te stijgen, en de prijs van bouwmaterialen kan voornamelijk in shock werken, maar met de krimpende vraag, wordt de vraag- en aanboddruk prominent. Echter gezien de invloed van winteropslag en andere factoren, Het is nog steeds mogelijk voor handelaren om de spotprijs in november te verlagen.

Goede reputatieRode koperstaven in andere regio"s volgen in principe de prijstrend van Tangshan, waarin het bod van Jiangsu Steel Works hoger is, en de meeste downstreamprijzen worden gevraagd en de algehele markttransactie eerlijk is. De staalfabrieken in Wu en zijn beperkt in het ontvangen van orders, en de marktmiddelen zijn krap. De meeste handelaren zijn terughoudend om te verkopen. Shanxi billet markt aanbiedingen variëren, en het is moeilijk om een deal te krijgen. De bereidheid van downstreamklanten om bestellingen te ontvangen is zwak, dus ze houden een voorzichtige afwachthouding. Bij prede staalmarkt zich momenteel in de & quot; gouden derde& quot; hoogseizoen. De markt heeft een goede verwachting van de toekomstige markt en een sterke bereidheid om prijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de prijzen van Tangshan mainstream billets volgende week sterker zullen zijn.

Kortom de markt in Noordoost-China is over het algemeen pessimistisch gebaseerd op het beleid op middellange en lange termijn en het algemene milieu, evenals het huidige voorraadniveau in Shenyang. Het lage voorraadniveau van koperen peloton maakt de hele markt gebrek aan motivatie. De koperen barmarkt in deze stad is dit jaar gestopt, en het is moeilijk om te verbeteren op de korte en middellange termijn. Over het algemeen kan de marktprijs van Shenyang koperstaven morgen stabiel zijn.

De markt is vandaag geopend. Hoewel de prestaties van Zitong Pai futures bescheiden waren, is de algemene markt gestopt. De marktmentaliteit is sindsdien niet veel veranderdKend. De prijs is stabiel,Kuching.304 roestvrij staal rond staal, maar sommige specificaties zijn onderhevig aan onderhandeling, en het onderhandelingsbereik is ongeveer - yuan. Het algemene ritme van de markt is stabiel en koud. Midden in de winter is de algemene markt in Noordoost China het traditionele laagseizoen binnengegaan en is de algemene markt met weinig verbetering beëindigd. Alle bedrijven verkopen goederen. Het voorraadniveau in Shenyang is zeer laag door de inventaris clearing, en alle bouwplaatsen zijn gesloten. Naast de transportdruk door de lage temperatuur was de markt somber.


Kuching.310s roestvrij staal gelaste buisInvoering van gemeenschappelijke technieken voor verhardingsbehandeling



Rode koperstaven in andere regio"s volgen in principe de prijstrend van Tangshan, waarin het bod van Jiangsu Steel Works hoger is, en de algehele markttransactie eerlijk is. De staalfabrieken in Wu en zijn beperkt in het ontvangen van orders, en de marktmiddelen zijn krap. De meeste handelaren zijn terughoudend om te verkopen. Shanxi billet markt aanbiedingen variëren, en het is moeilijk om een deal te krijgen. De bereidheid van downstreamklanten om bestellingen te ontvangen is zwak, dus ze houden een voorzichtige afwachthouding. Bij prede staalmarkt zich momenteel in de & quot; gouden derde& quot; hoogseizoen. De markt heeft een goede verwachting van de toekomstige markt en een sterke bereidheid om prijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de prijzen van Tangshan mainstream billets volgende week sterker zullen zijn.

WerkbeschrijvingDe prijs af fabriek van Linyi Pijp Factory is gedaald met yuan voor contant geld Baocheng (,mm, hetzelfde hieronder) yuan, yuan voor Jin Zhengyang yuan, yuan voor Ruigang Lianlian, yuan voor Baoda yuan, yuan voor Meixin yuan, en yuan voor Taizong yuan.

Nadelen: De pijpstructuur is los,Kuching.Plaat van gelegeerd staal,mm hetzelfde hieronder) yuan, yuan voor Jin Zhengyang yuan, yuan voor Ruigang Lianlian, yuan voor Baoda yuan, yuan voor Meixin yuan, en yuan voor Taizong yuan.

Kuching.Als de corrosie op het koperoppervlak licht wordt bevonden, kan het worden gewist met linnen koperdraad, maar het wordt niet aanbevolen om olie voor conservering toe te passen.

Sommige staalfabrieken in Liaoning zijn geïnteresseerd in de aankoop van ruwijzer, maar de lokale hulpbronnen zijn krap, en de ijzerfabrieken De offertes liggen aan de hoge kant, wat resulteert in een patstelling tussen vraag en aanbod. De vraag naar gietijzer en kneedbaar ijzer in Jiangsu, Shandong, Shanxi, Hebei Henan en andere regio"s is traag, en de voorraaddruk van ijzermolens neemt toe. Naarmate de prijs van grondstoffen daalt, blijft de notering van ijzermolens dalen. Op dit moment zijn de vraag en de kostensteun zwak en er is geen positieve impuls. De markt voor ruwijzer op korte termijn is zwak en moeilijk te veranderen.nadelen: lage productiekosten en hoge productie-efficiëntie.

Met de komst van het verwarmingsseizoen is de grondstofsteun van rode koperrij zwak. Onder invloed van het verwarmingsseizoen en de beperking van de productie van milieubescherming begonnen staalfabrieken in sommige regio"s de productiebeperkende maatregelen voor hoogovens in het verwarmingsseizoen te implementeren, en de vraag naar ijzererts werd verzwakt. Daarnaast werd vandaag in Tangshan het beleid inzake productiebeperking uitgegeven. Van : op oktober tot : op oktober zijn de in deze mededeling gespecificeerde productiebeperkende maatregelen ten uitvoer gelegd.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Arendal.kgmadviserennieuws
Arendal.kgmLaatste nieuws